Ünye Belediyesinin çalışmaları

Ünye Belediyesinin çalışmaları


ORDU (A.A) - Ünye Belediyesi Atatürk Parkında güvenliği arttırmak için Roadpet Ginger denilen elektrik motorlu bisiklet aldı.
     Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Atatürk Parkında huzur ve güvenliğin en üst düzeyde sağlanması için kameraların yanı sıra, güvenlik personelinin görevlendirildiğini, bununla birlikte bir de güvenlik aracı alındığını söyledi.
     60 bin metrekarelik alandan oluşan Atatürk Parkında vatandaşların huzur içinde gezebileceğini ve spor yapabileceğini ifade eden Arpacıoğlu, şunları kaydetti:
     Güvenlik personelinin vazifesi park alanı içinde bulunan vatandaşları rahatsız edecek her türlü gelişmeye müdahale ederek sonlandırmaktır. Güvenlik personelinin vazifesini daha rahat yerine getirebilmesi ve sürekli hareket halinde kontrollerini sürdürebilmesi için güvenlik aracı seçilerek ilki getirildi. Büyük alışveriş merkezlerinde tercih edilen Roadpet Ginger denilen elektrik motorlu 3 tekerlekli bir bisikletle 4-6 saat arasında şarj edilen aküsü ile yaklaşık 25 kilometre mesafe gidilebilmektedir. Büyük bir terslik olmadığı takdirde aracın ikincisi de yine Atatürk Parkında görev yapan güvenlik personeli için alınacaktır.
    
     Muhabir: Hacer Coşkun
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Ünye Belediyesinin çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER