Uşak Üniversitesinde Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu açılacak

Uşak Üniversitesinde Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu açılacak


UŞAK (A.A) - Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunun açılmasıyla ilgili teklifin Bakanlar Kurulu tarafından kabul edildiğini bildirdi.
     Çelik, yaptığı yazılı açıklamada, Uşak Üniversitesi bünyesinde Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunun açılacağını kaydetti. Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunun açılmasıyla ilgili teklifin Bakanlar Kurulu tarafından kabul edildiğini bildiren Rektör Prof. Dr. Çelik şunları kaydetti:
     İyi yetişmiş, sorun çözmeye odaklı, iş hayatına atılmaya hazır, uzmanlaştıkları sektörde yenilikçi olmalarına çalıştığımız öğrencilerimiz, ülkemizde yeterli olmayan yetişmiş insan eksikliğini gidermeye yardım edeceklerdir. Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu bünyesinde yer alan Bankacılık ve Finans Bölümü, Muhasebe Bölümü ve Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık Bölümlerinde öğrencilerimizi yetkin bir akademik kadronun yanında sektörlerin önde gelen isimlerinden deneyimlerini, iş hayatının gerçeklerini ders, konferans ve seminerler alarak yetiştirmeyi hedefliyoruz. Bugün itibariyle yüksekokul sayımız Sağlık Yüksekokulu ile birlikte Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunun da onaylanmasıyla ikiye yükseldi.
     (SON-RMZ)
<< Önceki Haber Uşak Üniversitesinde Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER