Uşak Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokuluna

Uşak Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokuluna gelecek akademik yılda öğrenci alınacak


UŞAK (A.A) - Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, üniversite bünyesinde açılan Adalet Meslek Yüksekokuluna 2013-2014 akademik yılında öğrenci alacaklarını bildirdi.
     Prof. Dr Çelik, yaptığı yazılı açıklamada, Adalet Meslek Yüksekokuluna gelecek akademik yıldan itibaren öğrenci alacaklarını, yüksekokula müdür olarak Yard. Doç. Dr. Mehmet Hatipoğlunun atandığını belirtti.
     Adalet Meslek Yüksekokulunun hukuk fakültesinin kurulmasının ilk ayağı olduğunu kaydeden Prof. Dr. Çelik, açıklamada şu ifadelere yer verdi:
     "Adalet Meslek Yüksekokulunda adalet bölümü ile sosyal güvenlik bölümüne öğrenci alacağız. Akademik ve idari kadrosunu oluşturmaya başladık. Özellikle hukuk fakültesinin alt yapısını oluşturacak Adalet Meslek Yüksekokulu Uşak ve Uşak Üniversitesi içinde önemli bir kazanımdır. Uşak Üniversitesi olarak hedefimiz her geçen gün büyüyen, büyüdükçe değişen, değiştikçe gelişen, geliştikçe ulusal ve uluslararası bilime katkı sunan, bölgesine değer katan, tercih edilen bir üniversite olmaktır. Bugün görüyoruz ki Uşak Üniversitesi her alanda adından sıkça söz ettirmekte, gerek uluslararası bilim örgütlerine bilim adamı yollamakta gerekse ulusal bilimsel organizasyonlardan ödüllerle dönerek ciddi başarılar sağlamaktadır."
    
     Muhabir: Soner Kılınç / Ali Korkmaz
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Uşak Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokuluna Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER