Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çelik:

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çelik: Bir Eylül Yerleşkesinde yapımı süren Çarşı Projesi 2013 yılı içinde tamamlanacak


UŞAK (A.A) - Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, Bir Eylül Yerleşkesinde inşası devam eden Çarşı Projesinin 2013 yılı içerisinde tamamlanacağını bildirdi.
     Çelik, gazetecilere Bir Eylül Kampüsü içinde devam eden çarşı projesi hakkında bilgi verdi.
     Fiziki yeterlilik projelerinin hazırlanan stratejik plana uygun olarak sürdürüldüğünü ve önceliğin derslik ihtiyaçlarını gidermek için hazırlanan projeler olduğunu dile getiren Çelik, kendilerinden önceki dönemde hazırlanan Çarşı Projesini en kısa süre içinde tamamlayacaklarını söyledi.
     Çelik, Çarşı Projesinin kentle üniversiteyi bütünleştireceğine işaret ederek, şunları kaydetti:
     Proje içinde PTT, banka şubesi, internet kafe, müzik market, lokantalar ve alışveriş mekanları gibi alanlar bulunacak. Çarşı içerisinde 17 ayrı dükkan planladık. İnşaatı devam eden proje 2013 yılında tamamlanacak. Proje yaklaşık olarak 3 milyon TLye mal olacak. Derslik inşasının yanında bu tür sosyal projelere de hızla yapma gayreti içindeyiz. Amacımız öğrencilerimize ihtiyaç duydukları her imkanı sunabilmek. Genç bir üniversite olmamıza rağmen ana kampüs alanımızı belli bir noktaya getirdik. Bu yıl çarşı projesi, spor salonu ve peyzaj düzenlemeleri gibi çalışmaları bitireceğiz. Bu da kampüsü inşaat görünümünden kurtarmak.
    
     Muhabir: Soner Kılınç / Gülcan Kaplan
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çelik: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER