UTSO ile Garanti Bankası arasında işbirliği

UTSO ile Garanti Bankası arasında işbirliği


UŞAK (A.A) - Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) ile Garanti Bankası arasında kadın girişimciler ile yeni girişimcilere yönelik destek protokolü imzalandı.
     UTSO Yönetim Kurulu Mustafa Kuvvet, imza töreninde yaptığı konuşmada, girişimcilere sunulacak finans desteğinin büyük önem taşıdığını belirtti.
     Yeni girişimciler ile kadın girişimcilerin, öz kaynakları haricinde destek almada sıkıntı yaşadıklarını ifade eden Kuvvet, şöyle konuştu:
     Protokol ile bu sıkıntılarına çözüm olabileceğimize inanıyorum. Kadın girişimcilere, işletmelerine sürdürülebilir bir yapı, kurumsal bir kimlik oluşturabilmeleri konusunda bilgi ve eğitim konusunda destek sağlanmalı. Ülkemizde firmasını büyütmek, farklı iş kollarında söz sahibi olmak isteyen çok sayıda kadın girişimci var ve kadın girişimcilerimiz en çok cesaret, iletişim ve finansman desteğine ihtiyaç duyuyor. Kadınları iş hayatında daha etkin yere gelmeleri için desteklemeye de devam edeceğiz
     Konuşmaların ardından, UTSO Başkanı Kuvvet ile Garanti Bankası KOBİ Pazarlama Koordinatörü Esra Kıvrak protokolü imzaladı.
    
     Muhabir: Soner Kılınç / Zeynep Hoşgörür
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber UTSO ile Garanti Bankası arasında işbirliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER