Üvey annenin çocuğa kaynar su döktüğü

Üvey annenin çocuğa kaynar su döktüğü iddiası -Konyada üvey annesi tarafından vücuduna kaynar su döküldüğü iddia edilen 8 yaşındaki çocuk, hastaneye kaldırıldı -Çocuğun dedesi Rahim A.: Torunumu, babası bu vaziyette terk edip gitmi


KONYA (A.A) - Konyada üvey annesi tarafından vücuduna kaynar su döküldüğü iddia edilen 8 yaşındaki çocuk, hastaneye kaldırıldı.
     Vücudunda yanıklar olan erkek çocuğu A.A. (8), dedesi Rahim A. (64) tarafından Faruk Sükan Doğum ve Çocuk Hastanesine kaldırıldı. Küçük çocuk burada yapılan ilk müdahalenin ardından Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.
     Dede Rahim A, hastanede gazetecilere yaptığı açıklamada, imam olan oğlu Abdulmuttalip Anın (34) eşinden ayrıldıktan sonra torunu A.Aya kendisinin bakmaya başladığını söyledi. Ancak bugün okul çıkışında torununun babası tarafından alınarak Karapınar ilçesine götürüldüğünü anlatan Rahim A, daha sonra oğlunun kendilerini arayarak A.Ayı Karatay ilçesinde bir yere bıraktığını söylediğini aktardı.
     Dede Rahim A, Benim öz oğlum, torunumun da babası telefonla bizi arayıp A.Ayı bıraktım dedi. Biz de torunumu söylenen yerde dakikalarca aradık. Bulduğumuzda ise vücudunda yanıklar vardı diye konuştu.
     Bunun üzerine çocuğu hemen hastaneye götürdüklerini anlatan Rahim A, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Üvey annesi Tuğba A, banyo yaptırma bahanesiyle çocuğun vücuduna kaynar su dökmüş. İmam olan oğlum, gelinimden ayrıldıktan sonra torunuma biz baktık. Yıllarca gözüm gibi baktığım torunumu ne hale getirmişler. Sözde çocuğu hastaneye götürmüşler. Torunumu, babası bu vaziyette terk edip gitmiş. Hem oğlumdan hem de eşinden şikayetçiyim. Bu nasıl imam- Böyle imam olur mu- Torunum, baba sevgisinden mahrum kalmasın diye kaç defa oğluma gelip gitmesini söyledim. Torunum baba sevgisi yaşasın diye ilçe müftüsüne bile oğlumu şikayet ettim. Çok üzgünüm.
     Rahim A, torununun kendisine, üvey annesinin üstüne kaynar su döktüğünü ve durumu babasına anlatınca da babasının (üvey annen öyle bir şey yapmaz) dediğini aktardı.
     Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
    
     Muhabir: Metin Bolat / Rıfat Yerlikaya
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Üvey annenin çocuğa kaynar su döktüğü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER