Düğün törenlerine bisikletle gittiler

Düğün törenlerine bisikletle gittiler -Geçen yıl Keşanda bisiklet festivalinde tanışarak evlenmeye karar veren çift düğün salonuna damadın kullandığı bisikletle gitti -Çiftin arkadaşları da gelin ve damada bisikletlerle eşlik etti


EDİRNE (A.A) - Keşan ilçesinde geçen yıl düzenlenen bisiklet festivalinde tanışan çift, düğün törenlerinin yapılacağı düğün salonuna bisikletle gitti. Gelin ve damada arkadaşları da bisikletlerle eşlik etti.
     Geçen yıl ilçede düzenlenen Keşan Bisiklet Festivalinde tanışan Edirne Doğa Sporları Derneği üyesi Selda Daloğlu (35) ile Keşan Doğa ve Kültür Derneği üyesi Ayhan Altındiş (41) bir süre sonra evlenmeye karar verdi.
     Birlikteliklerinde bisikletin büyük önemi olduğunu düşünen çift, düğün törenlerinin yapılacağı düğün salonuna balon ve çiçeklerle süslenmiş 3 tekerlekli, iki kişilik bisikletle gitmeye karar verdi. Damat Ayhan Altındişin kullandığı ve gelin Selda Daloğlunun arkasında oturduğu bisiklete, çiftin arkadaşları da bisikletleriyle eşlik etti.
     Şehir turunun ardından düğün salonuna bisiklet konvoyuyla gelen çift nikahlarının kıyılmasının ardından, düğün törenine gelen davetlilerle çalan müzikler eşliğinde eğlenerek devam etti.
     Altındiş, gazetecilere yaptığı açıklamada, bisikletin hem eşi hem de kendisi için vazgeçilmez bir tutku olduğunu söyledi.
     Farklı ve akılda kalıcı bir anıya imza attıklarını ifade eden Altındiş, unutulmaz bir günü daha da unutulmaz kıldıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Necdet Uybaş / Salih Baran
     Yayıncı: Zeki Gümüş
<< Önceki Haber Düğün törenlerine bisikletle gittiler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER