Uygulamalı girişimcilik eğitimi sertifika töreni

Uygulamalı girişimcilik eğitimi sertifika töreni


BARTIN (A.A) - Bartında uygulamalı girişimcilik eğitimi sertifika töreni düzenlendi.
     Aktif İşadamları Derneği (BAKİAD) Başkanı Birol Dikyurt, Halk Eğitim Merkezi Salonunda gerçekleştirilen törende yaptığı konuşmada, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) Bartın Hizmet Merkezi Müdürlüğü ile yaptıkları protokol gereği, girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve girişimcileri iş planı kavramı ile tanıştırmak amacıyla eğitim düzenlediklerini hatırlattı.
     Eğitim sonunda 28 girişimci adayının sertifika almaya hak kazandığını ifade eden Dikyurt, şöyle konuştu:
     Bugün iş dünyasına 28 yeni müteşebbis adayı kazandırılmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Bunun için KOSGEB Bartın Hizmet Merkezi Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz. Girişimci adaylarımıza şeffaflık, istişare ve ortak akıl gibi önem arz eden hususlardan taviz vermemelerini tavsiye ediyorum. Sertifikalarınızı aldıktan sonra projelerinizi sunduğunuzda inşallah arzu ettiğiniz hedeflerinize ulaşırsınız. Yatırımlarınızı yapmadan önce çok iyi fizibilite yapmalısınız. Gelecekten ümitliyiz, Allah utandırmasın.
     Törende, Vali Yardımcısı Erdoğan Özdemir, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Kartal, Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan ile bazı daire amirleri tarafından kursiyerlere sertifikaları verildi.
    
     Muhabir: Selim Bostancı
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Uygulamalı girişimcilik eğitimi sertifika töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER