Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri sona erdi

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri sona erdi


SİVAS (A.A) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile KOSGEB Müdürlüğünce açılan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri sona erdi.
     Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, yaptığı yazılı açıklamada, girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve girişimcileri iş planı kavramıyla tanıştırarak başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak amacıyla KOSGEB Müdürlüğü ile birlikte başlatmış oldukları uygulamalı girişimcilik eğitiminin sona erdiğini bildirdi.
     Kursa katılanların sertifikalarının önümüzdeki günlerde düzenlenecek törenle verileceğini belirten Köksal, şunları kaydetti:
     Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak yapmış olduğumuz uygulamalı girişimcilik kursundan 90 kişi faydalandı. Bu kurslarımıza katılarak belge almaya hak kazanan adaylarımıza devlet desteği de verilecek. Umarım kursiyerlerimiz aldıkları belgeler sayesinde hazırladıkları projelerle iş yeri açarak devletin tanımış olduğu desteklerden faydalanabilecektir. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak bu tür projeleri önemsiyor ve imkanlardan en iyi şekilde vatandaşımızın ve esnafımızın faydalanmasını istiyoruz.
    
     Muhabir: Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri sona erdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER