Uzun namlulu silahlarla tarananan araç içindeki 4 kişi yaralandı

Uzun namlulu silahlarla tarananan araç içindeki 4 kişi yaralandı

Mardin'in Savur İlçesi'ne bağlı Kayadere Köyü'nde aracın içinde bulunan 4 kişiye uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırıda aracın içinde bulunan 4 kişi yaralandı. Yaralılar Mardin Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre bugün saat 16.00 sularında Mardin'in Savur ilçesine bağlı Kayadere köyü girişinde seyir halinde bulunan ticari aracın içinde bulunan H.G., E.G., F.A. ve S.A. kimliği belirsiz kişiler tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Açılan ateş sonucu H.G., E.G., F.A. ve S.A. yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Mardin Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olaydan sonra köye çok sayıda asker sevk edildi. Köye giriş ve çıkışlar kapatıldı.

Mardin'in Savur ilçesine bağlı Kayadere Köyü'nde geçtiğimiz yıl aralarında daha önceden husumet bulunan Demirkıran ile Budak aileleri arasında çıkan ve silahların da kullanıldığı kavgada biri kadın 4 kişi öldü, 27 kişi de yaralanmıştı. Yaşanan olayda Celil Demirkıran, Ahmet Budak, İzzettin Budak ve Fidan Budak hayatlarını kaybetmişti. Jandarma bu olayın ilgisi olup olmadığını araştırıyor. CİHAN
<< Önceki Haber Uzun namlulu silahlarla tarananan araç içindeki 4 kişi... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER