Vali Aydın, Küçük Sanayi Sitesinde incelemelerde

Vali Aydın, Küçük Sanayi Sitesinde incelemelerde bulundu


SİİRT (A.A) - Siirt Valisi Ahmet Aydın, Küçük Sanayi Sitesinde incelemelerde bulundu.
     Vali Aydın, beraberinde Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Nedim Kuzu ve Dicle Kalkınma Ajansı Siirt Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Ömer Faruk Mergen ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mansur Özkılıç ve site esnafı ile görüştü.
     Vali Aydın, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, sanayileşmenin temelinin sanayi siteleri ile başladığını vurgulayarak, bu nedenle sanayi sitelerini önemsediklerini söyledi.
     Esnafın sorunlarını öğrenmek ve çözümü konusunda destek olmak için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade eden Aydın, Sorunları öğrendik, çözümü konusunda da bilgi sahibi olduk. Sorunların çözümü için çaba harcayacağız. Buradaki esnaf ve girişimcileri DİKAnın sağladığı desteklerden yararlanmaları için bilgilendirdik. Çok yararlı bir ziyaret oldu dedi.
     Kooperatif başkanı Özkılıç ise, ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek, Vali Aydın ve beraberindeki heyete teşekkür etti.
     Ziyaretin kendilerine moral verdiğini anlatan Özkılıç, Ziyarette sorunlarımızı anlatma imkanı bulduk. Bunun yanı sıra DİKAnın verdiği destekler hakkında daha fazla bilgi sahibi olduk diye konuştu.
    
     Muhabir: Ayhan Mergen-Zekeriye Güneş/Sema Kaplan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Vali Aydın, Küçük Sanayi Sitesinde incelemelerde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER