Vali Balkanlıoğlu, Dinarda koruyucu

Vali Balkanlıoğlu, Dinarda koruyucu aileleri ziyaret etti


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Dinarda koruyucu aileleri ziyaret ederek, çocuklarla görüştü.
     Balkanlıoğlu, Kubay ve Yavuz koruyucu ailelerin evlerine yaptığı ziyarette, hayırların en iyisinin insana yapılan olduğunu söyleyerek, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü aracılığıyla koruyucu aile hizmetlerini vermeye devam ettiklerini belirtti.
     Koruyucu aileleri takdir ettiğini dile getiren Balkanlıoğlu, kaymakamlara, ilçelerdeki yaşlılara ve korumasız hayvanlara yönelik projelerin yapılması için talimat verdi.
     Balkanlıoğlu, il merkezinde ve diğer illerde olduğu gibi yaşlılara bazı hizmetler verilebileceğini anlatarak, şöyle konuştu:
     "Afyonkarahisarda 80 yaş ve üstü olarak belirlediğimiz yaşlı vatandaşlarımızın evlerinin temizliğinden, kendi kişisel bütün ihtiyaçlarına kadar karşılayan projelerimiz oldu. Bu tür hizmetlerde en önemlisi devamlılıktır. Bir defaya mahsus yapılan yardımlar yapmak yerine devamlılığı olan projeler hazırlayarak, bunları uygulamaya sokmak en iyisidir."
     Ziyarette, Dinar Kaymakamı Avni Kula, Belediye Başkanı Saffet Acar, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, MHP Dinar İlçe Başkanı İbrahim Acar ile kurum müdürleri hazır bulundu.
    
     Muhabir: Eser Devran Çekinir / Ali Kemal Akan
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Vali Balkanlıoğlu, Dinarda koruyucu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER