Vali Bilici, sanayiciler ile de vedalaştı

Vali Bilici, sanayiciler ile de vedalaştı


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, Kayseri Sanayi Odasına da veda ziyaretinde bulundu.
     Kayserinin her şeyi ile güzel bir memleket olduğunu ve burada görev yapmanın bir onur olduğunu ifade eden Vali Mevlüt Bilici, Her zaman ifade ettiğim gibi Kayseri-nin asıl sermayesi girişimci insanıdır. 5 sene boyunca hakkıyla yapmaya çalıştığım görevimden gurur duyuyorum. Bu zaman içerisinde Sanayi Odası-nın ve üyelerinin verdiğe desteğe minnettarım. Sizlerin desteği olmasa bu kadar güzellikleri bir arada yaşamazdık. Kayseri-de güzel gelişmeler oluyor. Fabrikaların temelleri atılıyor, yeni istihdam alanları oluşturuluyor, Kayseri- nin üreten bir şehir olarak Türkiye için çok önemli bir konumda olduğunu düşünüyorum. Onun için işadamlarımız ülkemizin kalkınıp gelişmesinde rol oynayan öncü gruplardır dedi.
     Kayseri Sanayi Odası-nın Türkiye-de öncü Odalardan bir tanesi olduğuna dikkat çeken Vali Bilici, Kayseri-nin de ülke ekonomisine ciddi katkılar sağladığını belirterek, Odamız üyelerine şükranlarını sunup, bundan sonrada birçok başarılı çalışmalara imza atacaklarına inandıklarını söyledi.
     KAYSO Meclis Başkanı Nureddin Okandan ise, gerek işadamlarının gerekse sanayicilerin önünü açacak politikalar izlemesinden dolayı Vali Bilici-ye teşekkür ederek, şunları söyledi:
     Bizde Oda olarak görev süreniz içerisinde size layık olmaya çalıştık. Bu değişiklik her ne kadar bizleri üzse de biz sizin bundan sonrada ülkemiz adına çok daha başarılı işlere imza atacağınıza inanıyoruz. Biz size hem aile hayatınızda hem de iş hayatınızda üstün başarılar diliyoruz. Ziyaretiniz için teşekkür ediyoruz. Yolunuz açık olsun.
    
     Muhabir: Mesut İnce
     Yayıncı: İsmail İçer
    
    
     Bilgilerinize sunarız,
    
     Saygılarımızla.
<< Önceki Haber Vali Bilici, sanayiciler ile de vedalaştı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER