Vali Cerrah başarılı sporcuları ödüllendirdi

Vali Cerrah başarılı sporcuları ödüllendirdi


OSMANİYE (A.A) - Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, atletizm, cirit atma, çekiç atma ve güreş dallarında düzenlenen Türkiye şampiyonalarında derece alan sporcuları ve antrenörlerini ödüllendirdi.
     Cerrah, makamında düzenlenen ödül töreninde, genç sporcuların başarısının kendisini gururlandırdığını ifade etti.
     Osmaniye Valiliği olarak bu başarıyı ödüllendirmek istediklerini söyleyen Cerrah, şunları kaydetti:
     Sporcularımızın başarısı gösteriyor ki, çocuklarımıza spor yapabilecekleri imkanı sunduğumuzda Türkiye şampiyonalarından derece ile dönüyorlar. Sporcularımızı kutluyorum. Çocuklarımızın şu an elde ettiği dereceler de çok önemli ama bizim esas amacımız sporcularımızın milli takımda yer alması. İnanıyorum ki gelecekte sporcularımızı milli takımda göreceğiz.
     Sporculara, diz üstü bilgisayarı hediye eden Vali Cerrah, Sporcu olmak hem bedeni hem zihni geliştirir. Bu nedenle sporcularımızın sporun yanı sıra okullarında da başarılı olacaklarına inanıyorum. Çocuklarımıza Osmaniye Valiliği olarak hediye ettiğimiz diz üstü bilgisayarların onların eğitimine katkı sağlayacağını düşünüyorum. Sporcularımızı bir kez daha kutluyor, hem spor, hem de eğitim alanında başarılarının devamını diliyorum şeklinde konuştu.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ise genç sporcuların atletizm, cirit atma, çekiç atma ve güreş dallarında kenti başarıyla temsil ettiklerini ifade etti.
    
     Muhabir: Tuğba Temir/Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Vali Cerrah başarılı sporcuları ödüllendirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER