Vali Demirtaştan Adıyamanspora moral ziyareti

Vali Demirtaştan Adıyamanspora moral ziyareti


ADIYAMAN (A.A) - Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Adıyamanspor Tesislerine giderek futbolculara moral verdi.
     Adıyamansporun yarın kendi sahasında Çanakkale Dardanelsporla yapacağı maç öncesi tesislere gelen Vali Demirtaş, takımın antrenmanını izledi.
     Demirtaş, burada yaptığı açıklamada, Adıyamansporun başarılı olmasını istediklerini söyledi. Adıyamansporun şu an 3. Ligde olduğunu ancak 2. Lige çıkmaması için hiçbir sebep olmadığını dile getiren Demirtaş, şunları kaydetti:
     Adıyamanlılar el ele verirse, Adıyamanı seven herkes el ele verirse Adıyamansporun başarılı olacağına yürekten inanıyorum. Arkadaşlarımızdan bu kötü günde başarılı olmalarını istiyoruz. Böyle günlerde eğer siz başarılı olursanız bizim heyecanımız artar, bir şeyler yapabilme imkanımız olur. Takımımıza elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağız.
     Adıyamanspor Basın Sözcüsü Zeynel Abidin Kıymaz ise Adıyamansporun grup lideri olan Çanakkale Dardanelsporu yarınki maçta yeneceğini ifade etti.
     Genç futbolcularının yarın alacakları galibiyeti bütün Adıyamanlılara armağan edeceğini aktaran Kıymaz, şöyle devam etti:
     Onların bu başarısında arkalarında sağlam durmamız lazım. Bu kenti kalkındırmak, geliştirmek hepimizin görevidir. Bu kente kazanıyorsak, yaşıyorsak, bu kentin nimetlerinden yararlanıyorsak külfetine de toplum olarak katlanmak durumundayız.
     Vali Demirtaş, daha sonra kulüp yöneticilerden takımın son durumu hakkında bilgi aldı.
     Bu arada Adıyamanspor yaptığı son antrenmanla Çanakkale Dardanelspor maçının hazırlıklarını tamamladı.
    
     Muhabir: Mehmet Fatih Aslan
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Vali Demirtaştan Adıyamanspora moral ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER