Vali Güvenç Suruç ilçesini ziyaret etti

Vali Güvenç Suruç ilçesini ziyaret etti


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Suruç ilçesini ziyaret etti.
     Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Güvenç, Suruçta esnaflarla bir araya geldi, sohbet etti. Suruç Muhtarlar Derneğini ziyaret eden Güvenç, Dernek Başkanı Vahit Tekinalp ve muhtarlarla görüştü. Muhtarların sıkıntılarını dinleyen Vali Güvenç, sorunların çözümü için yetkililere talimat verdi.
     Bölgedeki içme suyu ihtiyacının karşılanması için köylere açılacak kuyuların ihalelerinin hemen yapılacağını ifade eden Güvenç, "Devlet millet el ele, devlet millete yukarıdan bakmayacak, ayrım yapmayacak, milletin derdiyle dertlenecek, devlet, bürokrat, kaymakam, vali milletle var olduğunu bilecek. Bu çerçeve de devletin kör kuruşunun bile peşinde, milletimizin her derdine koşturuyoruz" ifadelerini kullandı.
     Güvenç, bölgedeki eksikliklerin giderilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını, kent genelinde bu yıl 900 kilometre yol yapılmasını planladıklarını belirtti.
     Vali Güvenç, 17 Mayıs Cuma günü Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelikin de Suruça gelerek açılışlarda bulunacağını bildirdi.
     Güvençe Kaymakam Vekili Oğuz Şenlik, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu ve Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya da eşlik etti.
    
     Muhabir: Eşber Ayaydın / Yasin Dikme
     Yayıncı: Ömer Fansa
<< Önceki Haber Vali Güvenç Suruç ilçesini ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER