Vali Kalkandan en çok kitap okuyan

Vali Kalkandan en çok kitap okuyan üç kişiye Müze Kart


ARTVİN (A.A) - Artvin Valisi Necmettin Kalkan, ilde kütüphaneye üye olan ve en çok kitap okuyan üç öğrenciye, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen Müze Kart verdi.
     İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Ateş, İl Halk Kütüphanesi Müdürü Fatma Gamze Tezcan ve Artvinde en çok kitap okuduğu tespit edilen Artvin Çoruh Üniversitesi öğrencilerinden Tuğba Şahin, Serap Eser ve Elif Alkan ile Vali Kalkanı ziyaret etti.
     Ateş, ziyarette, Bakanlıklarının Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğünce uygulamaya konulan Müze Kart projesi hakkında bilgi verdi.
     Müze Kart ile Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı 300ü aşkın müze ve ören yerinin bir yıl boyunca sınırsız gezilebileceğini ifade eden Ateş, Proje ile kütüphanelerde okuyuculara ulaşabilmek, onların desteğini alabilmek ve sunulan hizmetlerden yararlanabilmelerini sağlamak, ayrıca okuyucuların farklı bilgi ihtiyaçlarını karşılayabilmek amacıyla çeşitli eğitsel ve kültürel etkinlikler düzenlenmekte olup, sosyal sorumluluk projesi kapsamında kütüphanelerden en çok yararlanan, en çok kitap okuyan, en çok kitap alan okuyuculara hediye edilmek üzere Müze Kartlar veriliyor dedi.
     Vali Kalkan ise Artvinde en çok kitap okuyan Tuğba Şahin, Serap Eser, Elif Alkanı tebrik ederek, Müze Kart ile çeşitli hediyeler verdi.
    
     Muhabir: Bayram Sarayoğlu
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Vali Kalkandan en çok kitap okuyan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER