Vali Kemelek, Akıncılar ve Gölovada incelemelerde

Vali Kemelek, Akıncılar ve Gölovada incelemelerde bulundu


SİVAS (A.A) - Sivas Valisi Zübeyir Kemelek, Gölova ve Akıncılar ilçelerinde incelemelerde bulundu.
     Gölova ilçesindeki incelemelerinden sonra Akıncılar ilçesine geçen Vali Kemelek, Akıncılar Kaymakamı Mehmet Fatih Yakınoğlu, Belediye Başkanı Mevlüt Albayrak, İlçe Emniyet Amiri Turgay Olgun, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Davut Tobal ve daire amirleri tarafından karşılandı.
     Kaymakam Mehmet Fatih Yakınoğludan ilçe hakkında brifing alan Vali Kemelek, ilçe esnafını ziyaret ederek, pazar yerinde çiftçilerle sohbet etti.
     Akıncılar Belediye Başkanlığını da ziyaret eden Vali Kemelek, Belediye Başkanı Albayraktan belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.
     Akıncılar ve Gölova ilçelerinin küçük ve şirin ilçeler olduğuna değinen Vali Zübeyir Kemelek, Sivasımızın ilçeleri bir başka güzel. Kültürleri, doğası, tarihi yapıları ve insanlarıyla Türkiyenin güzel şehri Sivasımız her geçen gün, her alanda yapılan yatırımlarla büyümekte. İlçelerimiz de yapılan yatırımlardan gerekli yardımları almaktadırlar. Devletimizin bizlere sağladığı imkanlar doğrultusunda gerekli çalışmalar yapılacaktır. Akıncılar ilçemizin her yıl düzenlediği kavun festivali ile adını duyurduğunu biliyoruz. Bu kavun festivalinin tanıtımıyla ilimiz ve ilçemizde her anlamda üzerine düşen görevi yapmıştır diye konuştu.
     Kemeleke ilçe gezilerinde İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Ali Taş, İl Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay ve bazı yetkililer eşlik etti.
    
     Muhabir: Faruk Kara
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Vali Kemelek, Akıncılar ve Gölovada incelemelerde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER