Vali Kızılcık, Temel Yaşar Çoruh İlkokulunu

Vali Kızılcık, Temel Yaşar Çoruh İlkokulunu ziyaret etti


TRABZON (A.A) - Trabzon Valisi Recep Kızılcık, okullarda ikinci yarı yılın başlaması dolayısıyla Temel Yaşar Çoruh İlkokulunu ziyaret etti.
     Vali Kızılcık, Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç, Müdür Yardımcıları ve Okul Müdürü Gürcan Emral ile gerçekleştirdiği ziyarette, çocuklara bolca kitap okumaları gerektiğini söyledi.
     Vali Kızılcık, Sizler bizim geleceğimizsiniz. Yarın bizim bulunduğumuz yerlerde olacaksınız. Çağın gereklerine uygun olarak en iyi şekilde yetiştirilmeniz devlet olarak bizim görevimizdir dedi.
     Okullar Hayat Bulsun projesi kapsamında açılan sınıfta da incelemelerde bulunan Kızılcık, burada elişiyle çeşitli ürünler üreten kadınlarla sohbet edip yaptıkları işler hakkında bilgi aldı.
     Kızılcık, öğrenmenin yaşı olmadığını vurgulayarak, Beşikten mezara kadar öğrenmeye devam etmemiz gerekiyor. Sizler bir taraftan çocuklarınızı yetiştirirken bir taraftan da onların okuduğu okulda açılan bu bölümde bir şeyler üretiyor, böylece hem zamanınızı değerlendiriyor hem de kendinizi geliştiriyorsunuz. Okullarımıza sahip çıkmakla aslında geleceğimize sahip çıkmış oluruz diye konuştu.
     Vali Kızılcık, özel eğitim sınıfını da gezerek çocuklara oyuncak dağıttı.
    
     Muhabir: Meltem Yılmaz
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Vali Kızılcık, Temel Yaşar Çoruh İlkokulunu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER