Vali Lekesiz hayırsever işadamlarıyla yemekte buluştu

Vali Lekesiz hayırsever işadamlarıyla yemekte buluştu


HATAY (A.A) - Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, gerek eğitim alanında gerekse diğer alanlarda kente katkıları bulunan hayırsever işadamlarıyla yemekte bir araya geldi.
     Lekesiz, yemekte yaptığı konuşmada, insanların yüzyıllardır sevgi, barış ve hoşgörü içerisinde yaşadığı Hatayda, bu hoşgörü ve sevgi ortamının bugün de devam ettirilmesine ve bu ortamın korunmasına katkı sunan ilin tüm dinamiklerine ve Hataylılara teşekkür etti.
     Kentin ve ülkenin bugün olduğundan çok daha iyi yerlere gelebilmesi için, tüm kurum ve kuruluşlarla, sivil toplum örgütleriyle, oda ve borsayla kısacası ilin tüm dinamikleri ile hep birlikte çalışmalar yaptıklarını belirten Lekesiz, İlimizi çok daha iyi yerlere götürebilmek için sürdürdüğümüz bu yarışta işadamlarımızın katkısı ve desteği de şüphesiz çok büyük. Gerek eğitim, gerek sağlık, gerekse diğer alanlarda ilimize sağladıkları katkılardan dolayı şu an burada bulunan işadamlarımız nezdinde tüm hayırsever işadamlarımıza teşekkür ediyorum diye konuştu.
     Yemeğe, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Başoğlu, İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, İl Müftüsü Mustafa Sinanoğlu, Affan Camisi İmamı Mustafa Öcal, işadamları Necmi Asfuroğlu, Emir Kavasoğlu, Adnan Kavasoğlu, Adnan Günay, Emin Çankaya, Fahri Öksüz, Zihni Öksüz, Arif Karaoğlan ve emekli vaiz Abdülmecit Erçin katıldı.
    
     Muhabir: Abdulgafur Kılıç
     Yayıncı: İsmihan Özgüven
<< Önceki Haber Vali Lekesiz hayırsever işadamlarıyla yemekte buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER