Vali Öze AAnın 2012 yıllığı hediye

Vali Öze AAnın 2012 yıllığı hediye edildi


AMASYA (A.A) - Anadolu Ajansı (AA) Amasya muhabirleri Fatih Mehmet Kürkçü ve Cihan Okur, Amasya Valisi Abdil Celil Öze AAnın 2012 yıllığını hediye etti.
     Kürkçü ve Okur, Vali Özü makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Öze, AA foto muhabirlerinin 2012 yılında Türkiye ve dünyadaki önemli gelişmelere ilişkin çektiği fotoğrafların yer aldığı AA Almanağını takdim eden Kürkçü ve Okur, ayrıca AA Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkan Kemal Öztürkün mektubunu sundu.
     AAnın Türkiyenin en güvenilir ve en önemli haber ajansı olduğunu belirten Vali Öz, Çok önemli bir kurumsal ve belgesel arşiv yapılmış. Ben, AAnın daha önceki yıllara ait almanaklarını da saklıyorum. Türkiye ve dünyada siyasetten ekonomiye, sanattan spora, bilimden sağlığa 2012 yılında hafızalardan silinmeyen ve hayatımızda iz bırakan olayların günlük kronolojik sırayla sunulduğu güzel bir eser. AA Almanağı, Türkiye ve dünya gündemini arşivlemek isteyenler için de önemli bir kaynak eser niteliği taşıyor dedi.
     Öz, Kış geldi Suriye için bir ekmek, bir battaniye kampanyasına destek vermek amacıyla AA çalışanları tarafından yapılacak olan kermese, Amasyanın yöresel ürünleriyle katkı sağlayacaklarını ifade etti.
    
     Muhabir: Cihan Okur
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Vali Öze AAnın 2012 yıllığı hediye Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER