Vali Özcan Çerkeşte incelemelerde bulundu

Vali Özcan Çerkeşte incelemelerde bulundu


ÇANKIRI (A.A) - Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Çerkeşde çeşitli inceleme ve ziyaretlerde bulundu.
     Vali Özcan, ilk olarak Çerkeş Sosyal Güvenlik Kurumu binasını ziyaret ederek, burada çalışanlarla sohbet etti.
     Anaokulu inşaatının durumu hakkında bilgi alan Vali Özcan, inşaatın en kısa sürede bitirilmesi için yetkililere talimat verdi.
     Daha sonra Çerkeş Devlet Hastanesinde incelemelerde bulunan Vali Özcan, 30 yataklı yeni Devlet Hastanesinin inşaatı hakkında Başhekim Özkan Aydeniz ve Hastane Müdürü Engin Taşdan bilgi aldı.
    
     -Vali Özcan, Aytaç Et Entegre Tesislerini gezdi-
    
     Aytaç Et Entegre Tesislerini ziyaret eden Vali Özcan, Genel Müdür Adil Tekdemir ve Genel Müdür Yardımcısı Sadık Polatdemirden tesis hakkında bilgi aldı.
     Vali Özcan, gazetecilere yaptığı açıklamada, firmada üretimin hijyenik bir ortamda yapıldığını vurgulayarak, Sağlığımızı tehdit edici ya da acaba diye kafamızda soru işaretlerinin olmayacağı bir entegre tesisin ilimizde olması, beni son derece mutlu ediyor. Aytaçın varlığı, ilimiz tarım ve hayvancılığının gelişmesine de büyük katkı oluyor dedi.
     İnceleme ve ziyaretlerde Vali Özcana, Çerkeş Kaymakamı Cengiz Ünsal, Çerkeş Belediye Başkanı Şükrü Tarhan, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Osman Çakır ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Bülent Yeğin eşlik etti.
    
     Muhabir: Ferhat Barulay
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Vali Özcan Çerkeşte incelemelerde bulundu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER