Valiler kararnamesi

Valiler kararnamesi -Sinop Valisi Cengiz: -"Ülkemizin her köşesinde huzurun hakim kılınmasına yönelik özverili çalışmaların ve çabaların yoğun olarak sürdürüldüğü bu dönemde Mardin Valisi olarak atanmam, benim için hem ağır bi


SİNOP (A.A) - Valiler kararnamesiyle Mardine atanan Sinop Valisi Ahmet Cengiz, "Ülkemizin her köşesinde huzurun hakim kılınmasına yönelik özverili çalışmaların ve çabaların yoğun olarak sürdürüldüğü bu dönemde Mardin Valisi olarak atanmam, benim için hem ağır bir sorumluluk hem de bir onur" dedi.
     Cengiz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sinopta 28 aydır görev yapmaktan mutlu olduğunu ifade etti.
     Sinop Valisi olarak görev yaptığı dönemde Sinoplu hemşehrilerinin yakın ilgi, destek ve yardımlarını gördüğünü vurgulayan Cengiz, "Hepsine yürekten teşekkür ediyorum. Yeni Valimiz gerek bilgisi gerekse tecrübesi ile Sinopta inşallah çok daha iyi hizmetlere imza atacaktır" diye konuştu.
     Cengiz, şunları kaydetti:
     "Ülkemizin her köşesinde huzurun hakim kılınmasına yönelik özverili çalışmaların ve çabaların yoğun olarak sürdürüldüğü bu dönemde Mardin Valisi olarak atanmam, benim için hem ağır bir sorumluluk hem de bir onur. Bu görevin hem insanlığımız için hem Sinop için hem de Mardin için hayırlı olmasını yürekten diliyorum."
    
     Muhabir: Halit Gümüş / Dilek Sezen
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Valiler kararnamesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER