Vali Altıparmak, gazetecilerle bir araya geldi

Vali Altıparmak, gazetecilerle bir araya geldi -Altıparmak: -"Çalıştığımız sürece arkamızda hoş bir seda bırakmanın gayreti içinde olduk"


ANTALYA (A.A) - Valiler Kararnamesi ile Erzurum Valiliğine atanan Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, Antalyada görev yaptığı sürece arkasında hoş bir seda bırakmanın gayreti içinde olduğunu söyledi.
     Vali Altıparmak, Ramada Otelde İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam ve gazetecilerle bir araya geldi. Altıparmak, burada yaptığı konuşmada, Antalyada gazetecilerin büyük bir emek ile çalıştıklarını ve bu süreçte herkesten memnun şekilde ayrıldığını belirtti.
     Antalyada 3 yıl görev yaptığını ve bu sürede kentte güzel bir iklim oluşturmaya çalıştığını anlatan Altıparmak, kentte proje üretme ve ortak çalışma kültürünün çok geliştiğini kaydetti. Bu çalışmaların kendisinden sonra da devam etmesini dileyen Altıparmak, Antalyaya atanan Vali Sabahattin Öztürkün çok kıymetli bir idareci olduğunu, bu çalışmaları devam ettireceğine ve yeni projeler yapacağına inandığını dile getirdi.
     Toplantıya katılanlara veda eden Altıparmak, "Kaderde ekmek ne kadarsa o kadar yersiniz. İçeceğiniz su ne kadarsa o kadar içersiniz. Daha fazlası olmaz. Sizi buraya gönderen irade, bugün de farklı bir yere göndermiş" dedi.
     Hiç kimseye kırgın ya da küskün olmadığını söyleyen Altıparmak, kimsenin de kendisine kırgın olmasını istemediğini belirtti. Altıparmak, "Çalıştığımız sürece arkamızda hoş bir seda bırakmanın gayreti içinde olduk. Gideceğimiz yerde de bu gayreti göstereceğimize hiç şüpheniz olmasın. Antalyada 3 yılı dolu dolu geçirdik" diye konuştu.
     Vali Altıparmak, konuşmasının ardından gazetecilerle fotoğraf çektirdi.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber Vali Altıparmak, gazetecilerle bir araya geldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER