Valiler kararnamesi

Valiler kararnamesi -Nevşehir Valisi olarak atanan Mehmet Ceylan, onuruna Sultanbeylide program düzenledi


İSTANBUL (A.A) - Sultanbeyli Belediyesi, Nevşehir Valisi olarak atanan ilçenin eski Kaymakamı Mehmet Ceylan onuruna program düzenledi.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 2008 yılından beri ilçede kaymakam olarak görev yapan Mehmet Ceylanın Cumhurbaşkanı Abdullah Gülün onayladığı valiler kararnamesiyle Nevşehire vali olarak atanması dolayısıyla veda programı organize edildi.
     Programa, İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Halit Körken, Kültür Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nazım Ekren, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, İlçe Emniyet Müdürü Vahap Karaca, ilçedeki kamu kurum ve kuruluşları yönetici ve çalışanları, il genel ve belediye meclis üyeleri, okul müdürleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşları yöneticileri ve iş adamları katıldı.
     Ceylan programda yaptığı konuşmada, Sultanbeyliye hizmet etmekten onur duyduğunu belirterek, "Beş yıl göz açıp kapayıncaya kadar geçti. Biz başka bir ilçeye tayin olmayı beklerken hükümetimiz bizi onurlandırdı, vali olarak atadı. Orada da güzel hizmetler yapmayı Allah nasip etsin" ifadelerini kullandı.
     Belediye Başkanı Keskin de Mehmet Ceylanın görev yaptığı sürede ilçeye önemli hizmetlerinin olduğunu aktararak, şunları kaydetti:
     "İlçemizde görev yaptığı 5 yıllık süre boyunca ilçemizin gelişimi, kalkınması ve geleceğe daha güvenli bakması adına birçok projeye imza atarak, gönüllerde unutulmayacak izler bıraktı. Sayın Valimiz, insan odaklı, cemiyet menfaatini gözeten ve toplum yararını hayatının merkezine alan yöneticilik anlayışıyla hizmet etti."
    
     Muhabir: Metin Tokgöz
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Valiler kararnamesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER