Valilik YGS için kurumlara genelge gönderdi

Valilik YGS için kurumlara genelge gönderdi


MUŞ (A.A) - Vali Ali Çınar, Yüksek Öğretime Geçiş Sınavının (YGS) sakin ve güvenli bir ortamda yapılması için ilgili kurumları genelge gönderdi.
     Çınar, yaptığı yazılı açıklamada, sınavın yapılacağı gün okulların yakınında, otoların klakson çalmamaları, tören vesilesiyle dışarı yayın yapmamaları uyarısında bulundu.
     İl merkezinde 24 Martta yapılacak sınavda, öğrencilerin daha sakin ortamda sınava girmesi için, bazı önlemlerin alınması gerektiğini ifade eden Çınar, şunları kaydetti:
     Sınavın sakin ve güvenli bir ortamda yapılması, gençlerin hedeflediği sonucu almasına için, birtakım düzenlemelerin yapılmasına ihtiyaç duyuldu. Bu nedenle 24 Mart pazar günü saat 07.00den saat 13.00e kadar, otoların klakson çalmaları, resmi ve özel törenler vesilesiyle dışarı yayın yapılması, düğün ve asker uğurlama konvoylarının oluşturulması, binayla hafriyat yıkımları, seyyar satıcı gürültüleri ve benzeri her türlü gürültü, sınav merkezi olarak kullanılan okulların yakınında yasaklanmıştır. Sınav günü tüm okulların çevresinde emniyet tertip ve tedbirleri önceden planlanacak.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım / Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Valilik YGS için kurumlara genelge gönderdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER