Vanda Ailede Normal ve Anormal Davranışlar

Vanda Ailede Normal ve Anormal Davranışlar semineri


VAN (A.A) - AK Parti Van Kadın Kolları Başkanlığı, depremzede kadınlara yönelik Ailede Normal ve Anormal Davranışlar konulu semineri düzenledi.
     Bir düğün salonunda düzenlenen seminerde konuşan Ankara Huzur Psikolojik Danışma Merkezi Psikolog Dr. Hatice Dilek Öztürk, insanların normal ve anormal davranışları nelerdir, dengeli bir insanın düşünce davranış kalıbı nasıl olmalıdır, insanlar duygularını nasıl kontrol eder konularında kadınlara önemli bilgiler verdi.
     Seminerde yemekten, uyumaya, konuşmadan, gezmeye insana dair tüm davranışların normal sınırları hakkında bilgilendirmede bulunan Öztürk, Hayat tüm zorluklara rağmen devam ediyor. Dünya hayatı bir imtihan salonudur. Önümüze çıkan zor sorular sizin kalitenizi gösterir. Eğer zor sorularla deneniyorsanız kendinizle onur duyun. Başınıza ne gelmiş olursa olsun, umudunuzu yitirmeden kendinizi cennete götürecek kadar sevin dedi.
     Depremin insanlar üzerinde olumsuz etkiler bıraktığını vurgulayan Öztürk, insanların acısını paylaşmak için Vanda olduklarını söyledi.
     Öztürk, Depremin insanların psikolojileri üzerinde etkileri oluyor. Maddi sıkıntıların getirmiş olduğu psikolojik sorunlar olabiliyor. İnsanların gereken dersleri aldığını düşünüyorum. Özellikle insanların bu süreçte birbirlerine sımsıkı sarılmalarını bekliyorum dedi.
     AK Parti Kadın Kolları Başkanı Avukat Nahide Hakan ise, üçüncüsü düzenlenen seminere kadınların göstermiş olduğu ilginin güzel olduğunu belirterek, parti olarak kadının toplumdaki yerini önemsediklerini söyledi.
     Vanlı kadınların bu tür etkinliklere ihtiyacı olduğuna değinen Hakan, Kadınlarımız bu tür etkinliklere aç. Özellikle kadınlara yönelik, onların ruhsal ve psikolojik sorunlarını ele alan programlara ihtiyacımız var. İlgilerinden dolayı kadınlarımıza teşekkür ediyorum diye konuştu.
     Seminere çok sayıda kadın katıldı.
    
     Muhabir: Necat Hasar
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Vanda Ailede Normal ve Anormal Davranışlar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER