Vanda Gönül Elçileri projesi başlıyor

Vanda Gönül Elçileri projesi başlıyor


VAN (A.A) - Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın eşi Emine Erdoğanın himayelerinde başlatılan Gönül Elçileri projesinin ikinci tanıtım toplantısı Van Valisi Münir Karaloğlunun da katılımı ile yapıldı.
     2012 yılının Aralık ayında 81 il valisinin eşlerinin katıldığı toplantı ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın eşi Emine Erdoğanın himayesinde başlatılan Gönül Elçileri projesiyle ilgili çalışmalar devam ediyor.
     Vanda projeyi yürüten Vali Karaloğlunun eşi Sevim Karaloğlu, sahada birlikte çalıştığı sosyal hizmet uzmanları ile Vali Karaloğluna bilgi verdi.
     Vali Ali Paşa Toplantı Salonunda yapılan bilgilendirme toplantısına Karaloğlu ve eşi Sevim Karaloğlunun yanı sıra, Vali Yardımcısı Mehmet Özel, Valilik İl Sosyal Proje ve Etüt Müdürü Şinasi Erol, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ünal Öncül ve sosyal hizmet uzmanları katıldı.
     Kamuoyunun dikkatini çekmek amacıyla yapılan bilgilendirme toplantısında Gönül Elçileri Çalışma Ekibinin misyonu ve yapılacak çalışmalarla ilgili sunum yapıldı.
     Yaklaşık bir saat süren toplantı sonunda kısa bir değerlendirme yapan Sevim Karaloğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından hazırlanan ve 2012 yılının Aralık ayında başlayan projenin amacının, toplumda koruyucu aile hizmetleri konusunda farkındalık yaratmak ve bilincin artırılması için çalışmalar yürütmek olduğunu dile getirdi.
    
     Muhabir: Necat Hasar
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Vanda Gönül Elçileri projesi başlıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER