Vanlı gazeteciler sosyal tesisine kavuştu

Vanlı gazeteciler sosyal tesisine kavuştu


VAN (A.A) - Vanlı gazeteciler, depremde hayatını kaybeden DHA muhabiri Sabahattin Yılmaz isminin verildiği sosyal tesislerine kavuştu.
     Van Gölü Gazeteciler Cemiyetinden (VGC) yapılan yazılı açıklamada, cemiyetin Van Gölü kıyısında daha önce Vanspor Tesisleri olarak kullanılan mekanı devraldığı anımsatıldı.
     Açıklamada, yapılan tadilatla yeni bir görünüme kavuşturulan İskele sahil bandındaki tesiste, meşhur Van kahvaltısı ile birlikte farklı menülerde yemekler sunulacağı bildirildi.
     Yaklaşık bin metre kare kapalı ve açık alana sahip tesisin resmi açılışının yakında yapılacağı belirtilirken, Van Gölü Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu kararıyla tesise, cemiyetin kurucu üyesi olan ve 9 Kasımdaki depremde Bayram Oteli enkazında kalarak hayatını kaybeden DHA Muhabiri Sebahattin Yılmaz isminin verildiği kaydedildi.
     Konuyla ilgili açıklama yapan VGC Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Sevinç ise, başta Vanda görev yapan gazeteciler olmak üzere, Van halkına böyle bir tesis kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
     Gelişmekte olan İskele Sahilinde açılan tesisin, turizm açısından önem taşıdığını kaydeden Sevinç, şöyle konuştu:
     14 yıl önce kurulan cemiyetimiz ilk defa böyle sosyal bir tesise sahip oldu. Bunun gururunu yaşıyoruz. Tesisin kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Gazetecilere sosyal mekanlar kazandırmak için çalışmalarımız sürecek. Ölümünden büyük üzüntü duyduğumuz, değerli ağabeyimiz merhum Sebahattin Yılmaz isminin tesiste sürekli olarak yaşatılması bizi ayrıca mutlu etti. Tesisten faydalanacak üyelerimiz için de çeşitli kolaylıklar sağlanacak.
    
     Muhabir: Sıtkı Yıldız
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Vanlı gazeteciler sosyal tesisine kavuştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER