Vergi Haftası etkinlikleri

Vergi Haftası etkinlikleri


BİLECİK (A.A) - Bozüyükte Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlenmeye başlandı.
     Vergi Dairesi Müdürü Hayati Çiçek ve personeli, Atatürk Anıtına çelenk bıraktı, saygı duruşunda bulundu, Kaymakam Oktay Kayayı ziyaret etti.
     Kaya, kabulünde, verginin devletin yatırımları, istihdamı ve sosyal yardımları gibi bütün hizmetlerin ana kaynağı olduğunu belirterek, yerel yönetimlerin de yerel gelirlerinden ziyade vergilerden aldıkları paylarla idamesini sağladığını kaydetti.
     Birçok ülkede vergi kaçırmanın veya vermemenin büyük suç olarak görüldüğünü ifade eden Kaya, Bunun da ana sebebi vergi olmasa devletin kendisi de olmaz, planladığı yapacağı hiçbir şeyi gerçekleştirme şansı olmaz. Vergi ödemek hem bir vatandaşlık görevi hem insanlık görevidir. Sonuçta bu toplumda yaşıyoruz. Kentte vergi dairemizde devlete gelir sağlama noktasında canla başla çalışıyor. Özellikle geçen yıla kadar personel sıkıntımız varda ama şimdi rahatız dedi.
     Vergi Dairesi Müdürü Çiçek de çalışmaları hakkında Kaymakam Kayaya bilgi verdi. Ziyarette, Vergi Dairesi Müdür Yardımcıları Mehmet Halil Ateş, Öznur Sayuş ve Gelir Uzmanı İrfan Sezen hazır bulundu.
     Çiçek ve beraberindekiler daha sonra Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcıyı ziyaret etti.
    
     Muhabir: Barış Eren / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Vergi Haftası etkinlikleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER