VGC, Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı

VGC, Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı


VAN (A.A) - Vangölü Gazeteciler Cemiyeti (VGC), 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü etkinlikleri kapsamında, üyeleriyle yemekte bir araya geldi.
     VGC Sebahattin Yılmaz Dinlenme Tesislerinde verilen yemekte konuşan, VGC yönetim kurulu üyesi Selahattin Aktaş, tüm üyelerinin, Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.
     9 Kasım depreminde hayatını kaybeden Sebahattin Yılmaz ve Cem Emiri rahmetle andıklarını belirten Aktaş, üyelerinin bölge itibariyle zor şartlar altında görev yaptığını ifade ederek, her şeye rağmen gazeteciliğin gerekliliğini yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
     1998 yılında kurulan VGCnin yaptığı çalışmalar hakkında da bilgiler veren Aktaş, Valiliğin desteğiyle, cemiyete ait tesislerinin açılışını gerçekleştirdiklerini kaydetti.
     Bunun yanında yine cemiyet çalışmalarını yürütebilmek amacıyla bir ofis kurduklarını belirten Aktaş, şöyle konuştu:
     Üyelerimizin sağlık hizmetlerinden yararlanması için Özel İstanbul Hastanesi ile indirimli sağlık hizmeti anlaşması imzalandı. Cemiyetimizce yapılan çalışmalarda, yerel medya toplantısının Vanda yapılması kararlaştırıldı. Böylece yurdun dört bir yanından gelen gazetecilerin ilimizi görmesini sağlayacağız. Bununla ilgili çalışma başlattık. Yıllardır yapmak istediğimiz ama yapamadığımız fotoğraf yarışması projemizi bu yıl hayata geçireceğiz. Her zaman üyelerimizin yanında olmak için elimizden geleni yapacağız. Programımıza katıldığınız için hepinize teşekkür ederim. Çalışan gazeteciler gününüzü kutluyorum.
    
     Muhabir: Cemal Aşan / Necat Hasar
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber VGC, Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER