Voleybol

Voleybol -Gümüşhane Torulspor, Tokat Belediyesi Plevnespordan Semih Çelik ile anlaştı


GÜMÜŞHANE (A.A) - Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi takımlarından Gümüşhane Torulspor, Tokat Belediyesi Plevnespordan Semih Çelik ile anlaşma sağladı.
     Kulüp başkanı İhsan Uçar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik heyetin isteği doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürdüklerini, son olarak geçen sezon Tokat Belediyesi Plevnesporda forma giyen libero oyuncusu Semih Çelik ile sözleşme imzaladıklarını söyledi.
     Taraftarlara bu sezon başarılı bir takım izlettirmek istediklerini ifade eden Uçar, Çok güçlü bir takım kurmaya çalışıyoruz. Şampiyonluğu bu sezon Anadoluya, Gümüşhaneye getirmek istiyoruz ve kuracağımız bu güçlü takımla da bunu başaracağımıza inanıyoruz diye konuştu.
     Gümüşhane Torulspor, iç transferde Murat Palavar, Sinan Bayram ve Vefa Yılmaz ile dış transferde ise Çankaya Belediyesi Ankaspordan Alper Güllü, Maliye Milli Piyangodan Tolga Altıntaş, Polonyanın Jastrzokski Wogiel takımından Brezilyalı Ashley Nemer, Ziraat Bankasından Özer Özger ve Tokat Belediye Plevnespordan Çağlar Özer ile sözleşme yapmıştı.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir / Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER