Voleybol

Voleybol -Aroma Erkekler Voleybol 1. Lig takımlarından Sivas Dört Eylül Belediyespor, Boluda düzenlenen 5li turnuvada yaptığı ilk 2 maçı kazandı


SİVAS (A.A) - Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi takımlarından Sivas Dört Eylül Belediyespor, Boluda düzenlenen 5li turnuvada yaptığı ilk 2 maçı kazandı.
     Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Boluda düzenlenen 5li voleybol turnuvasına katılan Dört Eylül Belediyesporun, Bulgaristan Lig şampiyonu Marek Union Ivkoni ve Ankara TED Koleji ile karşılaştığı kaydedildi.
     Sivas ekibinin, her iki maçı da 3-2lik skorlarla kazandığının belirtilen açıklamada, Dört Eylül Belediyesporun yarın ve Pazartesi günü yapacağı maçların saatine ilişkin de bilgilere yer verildi.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Dört Eylül Belediyespor Antrenörü Levent Zoroğlu, Bulgar ekibi karşısında alınan galibiyeti değerlendirdi. Zoroğlu, Sezonun ilk maçı olması nedeniyle tam hazır değiliz. Ama güzel bir maç oldu. Bulgaristan şampiyonunu yenmek güzeldi ifadelerini kullandı.
     Takımın şu anki durumundan memnun olduğunu belirten Zoroğlu, şunları kaydetti:
     Yavaş yavaş yükselen bir form grafiğimiz var. Bizim de istediğimiz bu. Öncelikli hedefimiz ligde kalmak, geçen seneki gibi play-off oynarsak bizim açımızdan çok iyi olur. İlk önce turnuvayı düzenleyen Tunçeri Spor Organizasyonlarına ve tüm çalışanlarına teşekkür ederiz. Çok iyi bir hazırlık turnuvası geçiriyoruz. Burada olmaktan dolayı çok mutluyuz.
    
     Muhabir: Merve Topuz / Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Ahmet Ekici

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER