Voleybol

Voleybol -Bursa Büyükşehir Belediyespor, Arjantin Milli Takımı oyuncusu Georgania Pinedoyu transfer etti


BURSA (A.A) - Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi ekiplerinden Bursa Büyükşehir Belediyespor, Arjantin Milli Takımı oyuncusu Georgania Pinedoyu transfer etti.
     Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı İlhan Satık, yaptığı açıklamada, alt yapıdan yetişeceklerin yanında tecrübeli oyuncuları da kadrolarına katarak uzun yıllar Bursa ve Türk voleyboluna hizmet etmeyi amaçladıklarını söyledi.
     Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle mücadele verdikleri ve tüm branşlarda kalıcı başarılara imza atmak istediklerine edğinen Satık, İller Bankasından Duygu Çetav, Pursaklar Voleybol İhtisastan Deniz Avan, Ankaragücünden Ceren Çağlar, Karşıyakadan Dilara Bilge ve geçen sezon Pursaklar Voleybol İhtisas Kulübünde forma giyen tecrübeli oyuncu Pınar Cankarpusatın kadroya dahil edildiğini belirtti.
     Satık, Arjantin Milli Takımı oyuncusu Georgania Pinedoyu da transfer ettiklerini, 1.79 boyundaki oyuncunun Bulgaristandaki kampa katıldığını kaydetti.
    
     -Takım Bulgaristanda moral depoladı-
    
     Bu arada, bir haftalık kamp için Bulgaristana giden Bursa Büyükşehir Belediyespor, çalışmalarına devam ediyor. Kampta Kazanlık takımıyla yapan maçı 3-1 Bursa ekibi, Bulgaristanın 1. Lig takımlarından CSKA Sofya ve Maritza Plovdiv takımlarıyla yapacağı maçların ardından hazırlık kampını tamamlayacak.
     Antrenör Emin İmen, kamp dönüşü Çanakkale Grubunda Türkiye Kupası maçlarında tur için mücadele edeceklerine dikkati çekerek, lig maçlarına kadar 3-4 hazırlık maçı oynamak istediklerini bildirdi.
    
     Muhabir: Bursa / Burak Akay / Yahya Oğuz
     Yayıncı: Murat Taydaş
     Yayıncı:

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER