Voleybol

Voleybol -2013 Avrupa Şampiyonasına gitmek için haziranda Letonya ile karşılaşacak A Erkek Milli Takımı yarın İzmirde kampa girecek


İZMİR (A.A) - 2013 Avrupa Voleybol Şampiyonasına katılmak için 3. rauntta haziran ayında Letonya ile karşılaşacak A Erkek Milli Takımı yarın İzmirde kampa girecek.
     Türkiye Voleybol Federasyonundan yapılan açıklamada, Letonya müsabakaları için çalışmalarına yarın İzmirde başlayacak millilerin, hazırlıklarını 4 Mayısa kadar sürdüreceği belirtildi.
     Daha sonra 4-13 Mayısta İstanbulda çalışacak A Millilerin 13-19 Mayıs tarihlerinde Kanada Milli Takımı ile Kanadada ikili kamp yapacağı kaydedildi.
     Letonya ile yapılacak maçlardan ilki 2 Haziranda Samsunda, rövanşı ise 9 Haziranda Letonyada oynanacak.
     A Milli Takım Letonyayı elediği takdirde 20-29 Eylülde Danimarka ve Polonyada düzenlenecek şampiyonada B Grubunda Fransa, Slovakya ve Polonya ile mücadele edecek.
     Antrenör Veljko Basic yönetimindeki Milli Takımın İzmir kampında şu isimler yer alacak:
     "Berkan Bozan, Gökhan Gökgöz, Baturalp Burak Güngör, Koray Şahin, Uğur Güneş, Serkan Oğuz, Alperay Demirciler, (Ziraat Bankası), Ali Berke Sağır, Metin Toy (Fenerbahçe), Murat Yenipazar (İstanbul Büyükşehir Belediye)"
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER