Voleybol: Acıbadem Erkekler Ligi

Voleybol: Acıbadem Erkekler Ligi -Agamez, Bravo ve Hansenle yollarını ayıran Arkas Spor 3 oyuncuyla sözleşme imzaladı


İZMİR (A.A) - Acıbadem Erkekler Voleybol Ligini şampiyon tamamlayan Arkas Spor, yabancı oyuncuları Agamez, Bravo ve Hansenle yollarını ayırırken, 2si yabancı 3 oyuncuyla sözleşme imzaladı.
     Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Kolombiyali pasör çaprazı Agamez, Brezilyalı smaçör Bravo ve ABDli pasör Hansenle yeni sezonda devam edilmeyeceği belirtildi.
     Mustafa Ramazanoğlu ve Kanadalı Perrinin sözleşmelerinin uzatıldığı, ayrıca Hasan Yeşilbudak, Hakkı Çapkınoğlu, Mustafa Koç, Yiğit Gülmezoğlu, Yiğit Onaylı ve Gökhan Gökgözün Arkas Sporda yer alacağı kaydedildi.
    
     -3 yeni transfer-
    
     Arkas Spor, Rusyanın İskra Odintsovo takımından Kanadalı pasör çaprazı Gavin Schmitt, İtalyanın Vibo Valentia takımından Sloven smaçör Tine Urnaut ve Galatasaraydan orta oyuncu Erhan Dünge ile 2şer yıllık sözleşme imzaladı.
     Rus ekibi dışında Güney Korenin Samsung Bluefangs ve Fransanın Arago Sete takımlarında da görev yapan 27 yaşındaki ve 2,08 metre uzunluğundaki Schmittin, Samsung Bluefangs takımında oynarken bir maçta kazandırdığı 58 sayı ile kırdığı lig rekorunu hala elinde bulundurduğu bildirildi.
     Daha önce Yunanistanın Olympiakos, Polonyanın Zaksa, İtalyanın Piacenza, San Giustino ve Vibo Valentia takımlarında yer alan 25 yaşındaki Urnautun genç yaşına rağmen güçlü fiziği ve hücumdaki etkinliği ile öne çıktığı belirtildi.
     Arkas Sporun Galatasaraydan transfer ettiği başarılı orta oyuncu Erhan Düngenin ise 33 yaşında ve 2,08 metre uzunluğunda olduğu kaydedildi.
     Öte yandan başka takımlarla görüşen Emin Gök ve Burutay Subaşının yeni sezonda takımda olmayabileceği, Türkiyeyi Avrupa Şampiyonlar Liginde temsil edecek İzmir temsilcisinin kadrosuna 1 yabancı orta oyuncu daha katacağı öğrenildi.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Voleybol: Acıbadem Erkekler Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER