Voleybolcuları taşıyan otobüse kurşun isabet etmesi

Voleybolcuları taşıyan otobüse kurşun isabet etmesi -Yenişehir Belediyespor Antrenörü Senai Yıldız: Spor adına üzücü bir durum... İlçemizden 100 kilometre uzakta olmuş, anlamsız bir olay. Camiamıza mal edilmemeli -Bu talihsiz ol


GÜMÜŞHANE (A.A) - Erkekler Voleybol 1. Ligi ekiplerinden Yenişehir Belediyesporun antrenörü Senai Yıldız, dün 3-2 yendikleri Gümüşhane Torul Gençlik takımını taşıyan otobüse kurşun isabet etmesine ilişkin, Spor adına üzücü bir durum... İlçemizden 100 kilometre uzakta olmuş, anlamsız bir olay. Camiamıza mal edilmemeli dedi.
     Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, lige kayıpla başladıklarını, bu nedenle seyircilerinin önünde bu kaybı telafi etmek istediklerini ifade ederek, dün Gümüşhane Torul Gençlik ile zorlu bir karşılaşma oynadıklarını belirtti.
     Maçı kazandıkları için mutluluk duyduğunu dile getirerek, 2-0 geride olmamıza rağmen seyircimizin desteği oyuncularımızı ateşledi ve galibiyeti elde eden taraf olduk. Her iki takım da kazanmak için oynadı. Karşılaşma dostluk havası içinde başladı ve bitti. Önümüzdeki hafta başkent deplasmanında TED Kolejlilerle oynayacağız. Bu maçı da kazanarak seriyi sürdürmek istiyoruz diye konuştu.
     Yıldız, rakip takımı taşıyan otobüsü kurşun isabet etmesine de değinerek, şunları kaydetti:
     Spor adına üzücü bir durum. Duyduğumuzda başkanımız, yönetim kurulu üyelerimiz ve teknik heyet olarak hemen rakip kafileye ulaşarak bilgi edindik. İlçemizden 100 kilometre uzakta olmuş anlamsız bir olay. Camiamıza mal edilmemeli. Torul Gençlik kafilesini iki gün ilçemizde ağırladık ve karşılaşma fair play çerçevesinde oynandı. Seyircimiz her iki takımı da alkışladı. Bu talihsiz olaydan dolayı kendilerine bir kez daha geçmiş olsun diyorum.
    
     Muhabir: Ömer Ercan / Haluk Yüksel
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Voleybolcuları taşıyan otobüse kurşun isabet etmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER