Yabancı öğrencilerden Sivas Belediyesine ziyaret

Yabancı öğrencilerden Sivas Belediyesine ziyaret


SİVAS (A.A) - Gelin Tanışalım projesi kapsamında Sivasa gelen yabancı uyruklu öğrenciler, Belediye Başkan Vekili Orhan Demiroku ziyaret etti.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Cumhuriyet Üniversitesi Avrupa Birliği Gençlik Grubu tarafından hazırlanan ve Türk Ulusal Ajansı tarafından kabul edilen Gelin Tanışalım projesi kapsamında, Estonya, Belçika ve Romanyadan toplam 18 katılımcı Sivasa geldi ve belediyeye ziyarette bulundu.
     Katılımcıları makamında ağırlayan Belediye Başkan Vekili Orhan Demirok, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Sivas halkının misafirperverliğinin ve sıcakkanlılığının dünyanın her yerine en iyi şekilde yansıtılması gerektiğini vurguladı. Demirok, Müslüman Türk Milleti olarak biz her zaman paylaşımdan yanayız. Bizim bu güzelliklerimizi bütün dünyanın görmesi gerekir ifadelerini kullandı.
     Heyet adına konuşan eğitimci Başar Çakıcı da, projenin amacından bahsetti ve katılımcılarla birlikte Sivasın doğal güzelliklerini yerinde görüp incelediklerini belirtti.
     Çakıcı, kendilerini ağırladıkları için Demiroka teşekkür etti.
    
     Muhabir: Merve Topuz / Tuba Karahan
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Yabancı öğrencilerden Sivas Belediyesine ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER