Yahşihan Emniyet Müdürlüğünden üniversite öğrencilerine ziyaret

Yahşihan Emniyet Müdürlüğünden üniversite öğrencilerine ziyaret


KIRIKKALE (A.A) - Kırıkkalenin Yahşihan İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis ekipleri, ilçede eğitim gören üniversite öğrencilerini evlerinde ziyaret ettiler.
     Üniversite öğrencileri İlçe Emniyet Müdürü Tamer Taşın ve polis ekiplerinin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
     Taş, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:
     Kırıkkale Üniversitesi kurulduğu günden bugüne kadar gerek fiziki yapısı gerekse öğrenci potansiyeli açısından sürekli gelişme göstermektedir. Bu gelişimle birlikte kentimize gelen öğrencilerin sorunlarını yerinde tespit etmek, onlarla daha yakın iletişim kurmak ve Emniyet Müdürlüğü olarak bir istekleri olduğunda her zaman yanlarında bir aile olarak olduğumuzu hatırlatmak için öğrenci evlerine ziyaretler düzenlemekteyiz. Bu ziyaretler, Kırıkkale Üniversitesinde öğrenim gören öğrencilerimizi, yaşanabilecek olumsuz olaylardan uzak tutabilmek, devletimizle ilişkilerini geliştirmek, toplumun huzur ve güvenliğine yönelik çalışmalara teşvik etmek, birlik ve beraberlik duygusunu güçlendirmeyi amaçlamaktadır.
    
     Muhabir: Ahmet Yaman
     Yayıncı: Emrah Yaşar
<< Önceki Haber Yahşihan Emniyet Müdürlüğünden üniversite öğrencilerine... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER