Yalovada Polis Haftası etkinlikleri

Yalovada Polis Haftası etkinlikleri


YALOVA (A.A) - Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Polis Şehitliğinde tören düzenlendi.
     Şehit polisler anısına saygı duruşunda bulunulan törende konuşan Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Murat Sayıoğlu, Yalovanın dokuz şehit polisinin bulunduğunu ve bunlardan dördünün kabrinin Yalovadaki şehitlikte olduğunu söyledi.
     Ardından şehit polis mezarlarına çiçek bırakıldı ve dualar okundu.
     Törene, Yalova Emniyet Müdür vekili Ersin Deniz, Yalova Belediye Başkan Vekili Hikmet Yavuz ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan katıldı.
    
     -Yalova Emniyet Müdürlüğünden kan bağışı-
    
     Yalova İl Emniyet Müdürlüğü personeli kan bağışı yaptı.
     Emniyet Müdürlüğü ve Yalova Kızılay Şubesi tarafından gerçekleştirilen organizasyona polis memurları ilgi gösterdi. Emniyet Müdürlüğü hizmet binasında yapılan kan bağışı etkinliğine müdür yardımcıları ve şube müdürleri de kan vererek destek oldu.
    
     -Yalova Belediye Başkan Vekili Yavuzdan açıklama-
    
     Yalova Belediye Başkan Vekili Hikmet Yavuz, Polis Haftası dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
     Yavuz, polisin ülkenin bölünmez bütünlüğünü, halkın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek ve suç işlenmesini önlemek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getirdiğini bildirdi. Türk polisinin görevini her zaman fedakarca yaptığına değinen Yavuz, mesajında şu ifadelere yer verdi:
     "Türk polisi gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi görevlerini yerine getirmiş, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır. Bu duygu ve düşüncelerle Polis Haftasını kutluyor, bu vesileyle görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, görevleri başındaki tüm polislerimize ve ailelerine selam ve saygılarımla birlikte başarı dileklerimi iletiyorum."
    
     Muhabir: Erhan Erdoğan-İsmail Ersan / Burak Akay
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Yalovada Polis Haftası etkinlikleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER