Yalovadan kısa kısa

Yalovadan kısa kısa -AK Parti Yalova Milletvekili Coşkun huzur evini ziyaret etti


YALOVA (A.A) - AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, yaşlılar haftası nedeniyle Yalova Huzur Evi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.
     Coşkun, Yaşlılar Haftası nedeniyle geldiği huzur evinde huzur evi müdürü ve çalışanlarından çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
     Yaşlılarla sohbet eden Coşkun, milletin, geleneksel olarak yaşlılarına değer verdiğini, saygı ve sevgilerini özenle gösterdiğini belirtti.
     Coşkun, yaşlıların sadece belirli gün ve haftalarda anılmaması gerektiğini ifade ederek, şöyle konuştu:
     Yaşlılarımızın hayatını kolaylaştırmak, ekonomik durumlarını iyileştirmek ve kimseye muhtaç olmadan huzurlu ve mutlu bir ömür sürmelerini sağlamak, devletimizin öncelikleri arasındadır. Hizmetlerin kalitesini ve çeşitliliğini artırmaya yönelik çalışmaları sürmektedir. İmkanlar ve sunduğu hizmetlerin her geçen gün daha mükemmel hale getirilmesini sağlamak AK Parti Hükümetlerinin her zaman öncelikli hedefleri arasında yer almıştır. İlimizde huzur evinde yaşlılarımıza verilen hizmetlerin yakından takipçisiyim. Tam kapasite ile çalışan huzur evi, en iyi standartlarda hizmet vermektedir. Türkiyede ilk defa gerçekleştirilecek olan örnek huzur evi projesini 8 bin 500 metre kare alan üzerine Yalovada inşa etmekteyiz. Bu yılın sonunda yapımının tamamlanmasını hedefleniyor. Bu hizmetin bedeli yaklaşık 10 milyon lira tutarındadır. Bu düşüncelerle, Yaşlılar Haftasını en samimi duygularımla kutluyor, bugünlerimizin mimarı olan değerli büyüklerimize, mutlu, huzurlu, sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum.
    
     -Belediye Başkanı Dağdan Kızılay Çiftlikköy Şubesine ziyaret
    
     Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, Türk Kızılayı Çiftlikköy Şubesini ziyaret etti.
     Dağ, Şube Başkanı Gürbüz Aytuğ ve yöneticileri kapalı pazar yerinde bulunan merkezde ziyaret ederek, Kızılayın çok önemli bir görev yürüttüğünü belirtti.
     Çiftlikköy Kızılay Şubesinin aktif çalışmalarının kendisini memnun ettiğini dile getiren Dağ, Kızılay her başı dara düşenin yardımına yetişen, zor zamanlarımızda yanımızda olan çok önemli bir kurum. Bu kuruma yardımcı olmak da bizim boynumuzun borcu. Elimizden gelen bir şeyler varsa seve seve yardımcı olmaya çalışacağız dedi.
     Aytuğ ise Kızılayın ilçede yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü, erzak kolisi ve kavurma yardımlarının halen devam ettiğini kaydetti.
    
     Muhabir: İsmail Ersan
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Yalovadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER