Yalova Belediye Başkanı Koçal:

Yalova Belediye Başkanı Koçal: -Arabaların ulaşımına çözüm bulma şansımız yok. İnsanların ulaşımına çözüm bulacaksınız. Bana göre 4 Ekimden sonra Yalovada trafik sıkıntısı kalmayacak


YALOVA (A.A) - Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, Arabaların ulaşımına çözüm bulma şansımız yok. İnsanların ulaşımına çözüm bulacaksınız. Bana göre 4 Ekimden sonra Yalovada trafik sıkıntısı kalmayacak dedi.
     Başkan Koçal, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilde toplu taşıma ile ulaşıma geçileceğini belirterek, 4-5 Ekimde Dünya Sağlıklı Kentler toplantısını Yalovada yapacaklarını söyledi.
     Bisiklet yollarının yapımına başladıklarını anlatan Koçal, Açılışa kadar 20 kilometresi bitirilecek. Daha sonra bu yolu 42 kilometreye tamamlayacağız. Otoparklar bitecek, minibüslerin dönüşümü tamamlanacak. Trafik düzenlemeleri olacak. Hepsini 4 Ekime kadar bitirip açılışını yapmayı planlıyoruz diye konuştu.
     Toplu taşıma ile ulaşıma geçilmesiyle birlikte trafik sıkıntısının sona ereceğini kaydeden Koçal, İnsanlar artık Yalovaya arabasıyla girmeyecek, toplu taşıma aracıyla girecek. Arabaların ulaşımına çözüm bulma şansımız yok. İnsanların ulaşımına çözüm bulacaksınız. Bana göre 4 Ekimden sonra Yalovada trafik sıkıntısı kalmayacak. İnsanlar biraz sıkıntı çekecek. Alışkanlıklarını değiştirme sıkıntısı çekecek. 500 metre uzaklıktan insanlar işyerine arabasıyla gitme alışkanlığından vazgeçecek. Bu vazgeçme bir sıkıntı yaratacak. Ama Yalova keyifli bir yaşam alanı olacak diye konuştu.
    
     Muhabir: Nedim Güler / Burak Akay
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Yalova Belediye Başkanı Koçal: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER