Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Yurtmandan

Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Yurtmandan engellilere ziyaret


YALOVA (A.A) - Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman, Önemli olan beyinlerdeki engelleri kaldırmaktır dedi.
     Yenimahalle köyü ile Paşakent Mahallesinde oturan, Cam kemik hastası Nazlı Yılmaz ile İlayda ve Açelya kardeşleri ziyaret eden Yurtman, Nazlıyı Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Yalova Belediyesi İl Meclis Salonunda düzenlenen programda, yazdığı şiiri okurken tanıdığını belirtti.
     Engellilerin sorunlarını yakından görmek için bu ziyareti gerçekleştirdiğini dile getiren Yurtman, şunları kaydetti:
     Nazlının yazdığı Üzülme adlı şiir gerçekten beni hüzünlendirdi. Şiirinde, Yürüyemiyorsun diye üzülme sen bu dünyada bir yolcusun, yürüsen ne yürümesen ne sözü gerçekten çok önemli mesajlar veriyor. Nazlının dünyaya bakışı ve Beni Allah böyle yarattı demesi ve şükretmesi çok anlamlı. Öte yandan bakıyorsunuz tüm dünya nimetleri ayakları altına serilmiş insanlar hallerinden memnun değil. Biz buna ibret vesilesi olarak bakmalıyız. Bu davranışından dolayı Nazlıyı örnek almalı ve bu durumdan kendimize ders çıkarmalıyız. Önemli olan beyinlerdeki engelleri kaldırmaktır. Allahın bize verdikleri her şeye imtihan gözüyle bakmalıyız.
     Daha sonra çocuklara hediyelerini veren Yurtman, öğrencilere eksik oldukları ve arzu ettikleri derslerden evlerine öğretmen gönderme sözü verdi.
    
     Muhabir: İsmail Ersan / Cem Şan
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Yurtmandan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER