Yalova ile Geoje belediyeleri arasında ekonomik

Yalova ile Geoje belediyeleri arasında ekonomik işbirliği protokolü


YALOVA (A.A) - Yalova Belediyesi ile Güney Korenin Geoje Belediyesi arasında ekonomi alanında işbirliği protokolü imzalandı.
     Geoje Belediye Başkanı Min Ho Kwon ve beraberindeki heyet, Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçalı makamında ziyaret etti.
     Heyete, Yalova hakkında bilgiler veren Koçal, Yalova, Marmara Bölgesinin kalbi konumunda olan bir ildir. 3 büyük kentin ortasında cazibe merkezi olan Yalova, geleceği parlak olan bir kenttir. Sizleri burada ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Kentimizde yer alan işletmelerle ticari ilişkileri olan bir kent ile bizlerde ekonomi işbirliği imzalayarak kendilerini desteklediğimizi belirtmek istedik. Bu ilişkiler sadece ticari anlamda değil kültürel ve sosyal alanlarda da işbirliğine dönüşecektir dedi.
     Kentlerinin 300 bin nüfuslu ve tersaneciliğin yaygın olarak yapıldığı bir yer olduğunu belirten Geoje Belediye Başkanı Min Ho Kwon ise Güney Korenin ekonomik olarak en zengin kentiyiz. Burada ticari olarak ilişkilerimiz var. Yalova Belediyesi ile böyle bir protokole imza atarak karşılıklı ilişkilerin gelişmesi için ilk adımı atmış bulunuyoruz. Yalovada yapmış olduğumuz ziyaretlerde Belediye Başkanı Yakup Beyin çok sevilen biri olduğunu gördük. Yalova Belediyesi ile ilişkilerimizi daha da geliştirerek bu ilk adımı daha ilerilere götürmek istiyoruz dedi.
     Konuşmalar sonrasında ekonomi işbirliği protokolü imzalanarak, karşılıklı hediyeler takdim edildi.
    
     Muhabir: Nedim Güler / Cem Şan
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber Yalova ile Geoje belediyeleri arasında ekonomik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER