Yanlış 2 ameliyata 701 bin TL

Yanlış 2 ameliyata 701 bin TL tazminat ödendi -Atatürk Üniversitesi: Üniversitemiz, mahkeme sürecinin bitiminden bugüne kadar, içinde bulunduğu şartları sonuna kadar zorlayarak, davacılara toplam 701 bin 215 TL 21 kuruş ödemi


ERZURUM (A.A) - Atatürk Üniversitesi tarafından, yanlış ameliyat sonucu felç kalan iki hasta için toplam 701 bin 215 TL 21 kuruş ödendiği bildirildi.
     Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, Nurcan Fırat ve Ramazan Kılıçın avukatının, Atatürk Üniversitesi aleyhine açtıkları tazminat davası, dava sonucu ve dava sonrası sürecin, basına taşındığı belirtildi.
     Mahkemece karar verilen borç miktarının üniversite tarafından ödeme planı altına alındığı ifade edilen açıklamada şu bilgilere yer verildi:
     Üniversitemiz, mahkeme sürecinin bitiminden bugüne kadar, içinde bulunduğu şartları sonuna kadar zorlayarak, davacılara toplam 701 bin 215 TL 21 kuruş ödemiştir. Ayrıca üniversitemizin yaşadığı ödeme güçlüğü, ilgili bakanlığa bildirilmiş ve borcun tamamının ödenmesi için destek istenmiştir.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Zekeriya Kaya
<< Önceki Haber Yanlış 2 ameliyata 701 bin TL Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER