Yaşlı kadına ortopedik yatak

Yaşlı kadına ortopedik yatak -Kumluca Belediyesince 94 yaşındaki yaşlı kadına ortopedik yatak verildi


ANTALYA (A.A) - Kumluca Belediyesi tarafından yatalak olan 94 yaşındaki Alime Sarıya ortopedik yatak hediye edildi.
     Kumlucaya Kum Mahallesi Papatya Sokaktaki oğlunun evinde yaşamını yatağa bağlı olarak sürdüren Alime Sarının komşuları, belediyeye yaşlı kadının ortopedik yatağa ihtiyacı olduğunu bildirdi.
     Yaşlı kadının durumunu inceleyen Kumluca Belediyesi yetkilileri, Alime ninenin ihtiyacı olan tam donanımlı ortopedik yatak aldı. Yatak, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Songur tarafından yaşlı kadının oğlu Osman Sarıya teslim edildi.
     Songur, belediye olarak sosyal yardımlar kapsamında hasta, engelli ya da ihtiyaç sahibi kişilerin taleplerini değerlendirdiklerini söyledi.
     Alime ninenin de yaşlılık sebebiyle yerinden hareket edemediğini ve rahat bir yatağa ihtiyacı olduğunu belirlediklerini ifade eden Songur, Biz de belediye olarak Alime ninemize ihtiyacı olan yatağı temin ettik. Yatağı oğluna teslim ettik. İnşallah bu yatakta daha rahat eder, sağlık ve mutluluk dileriz dedi.
     Yaşlı kadının oğlu Osman Sarı da Kumluca Belediyesine gönülden teşekkür ettiğini belirterek, bu yatak sayesinde annesinin oturur vaziyete geçebileceğini ve kendisiyle artık daha rahat koşullarda ilgilenebileceklerini söyledi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Yaşlı kadına ortopedik yatak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER