Yaşlılar Haftası

Yaşlılar Haftası -Kırklareli Valisi Yaman: -Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, en değerli varlıklarımızdır


KIRKLARELİ (A.A) - Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, yaşlıların dün ile bugün arasında köprü kuran en değerli varlıklar olduğunu bildirdi.
     Vali Yaman, Yaşlılar Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajda, yaşlıların bilgi ve tecrübeleriyle geleceğe ışık tutan bireyler olduğunu belirtti.
     Büyüklere sahip çıkmanın, korumanın herkesin asli görevlerinin başında gelmesi gerektiğini kaydeden Yaman, şu ifadeleri kullandı:
     Bizleri büyük bir özveri ile yetiştirip bugünlere getiren yaşlılarımız dünün gençleri, bugünün yaşlıları olarak bizim hayatımızda ve gönlümüzde özel bir yere sahiptirler. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Onlara hassasiyetle yaklaşmak, toplumda hak ettikleri yeri sağlayarak kendilerine bu duyguyu hissettirmek hem fert, hem de devlet olarak en öncelikli görevlerimizdir. Toplumumuzda kültürümüzden, kaynaklanan kuvvetli aile bağları nedeniyle çocuklarımızın geleceği ne kadar önemliyse yaşlılarımız da bizim için o kadar önemli ve değerlidir.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Hakan Şahin
     Yayıncı: Sibel Ertürk Kurtoğlu
<< Önceki Haber Yaşlılar Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER