Yaşlılar Haftası

Yaşlılar Haftası -Eskişehir Valisi Koçdemir: -Yaşlılarımız kültürümüzü, gelenek ve göreneklerimizi, milli ve manevi değerlerimizi, geçmişimizin tecrübelerini nesilden nesile aktararak toplumsal değerlerimizi yarınlara taşımam


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir, Yaşlılar Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
     Koçdemir, yayımladığı mesajında, Yaşlılarımız kültürümüzü, gelenek ve göreneklerimizi, milli ve manevi değerlerimizi, geçmişimizin tecrübelerini nesilden nesile aktararak toplumsal değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en kıymetli hazinemizdir ifadelerini kullandı.
     Yaşlıların geniş ufukları, tecrübeleriyle kazanılmış bilgi ve birikimleri, her zaman yararlanılması gereken, geçmişe ve bugüne olduğu kadar geleceğe de ışık tutan birer kaynak olduğunu aktaran Koçdemir, şunları kaydetti:
     Son yıllarda sosyal devlet uygulamalarında dünyanın en önde gelen ülkelerinden biri haline geldik. Toplum olarak zaten örnek durumda olan faaliyetlerimize devlet desteği giderek artmaktadır. Şüphesiz bu çabaların hedefine varmasının en temel şartı, sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte hareket edilmesidir. Eskişehir bu açıdan öncü bir konumdadır. Bu vesileyle yaşlılarımızın durumunu iyileştirme ve toplum olarak onlardan azami derecede yararlanmamıza katkıda bulunanlara teşekkür ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle değerli büyüklerimizin Yaşlılar Haftasını kutluyor, minnet ve şükran duygularımızla kendilerine sağlıklı ve mutlu uzun ömürler diliyor, sevgi ve saygılar sunuyorum.
    
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Yaşlılar Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER