Yattara Bursasporda

Yattara Bursasporda -Gineli oyuncu ile yeşil-beyazlı yöneticiler arasında süren görüşmeler anlaşmayla sonuçlandı


BURSA (A.A) - Bursaspor eski Trabzonsporlu futbolcu Yattara ile her konuda anlaştı.
     Kulübün daveti üzerine sabah saatlerinde Bursaya gelen oyuncu ile Bursasporlu yöneticiler arasında gün boyu süren görüşmeler anlaşmayla sonuçlandı.
     Yattaraın konakladığı Uludağ Üniversitesi (UÜ) yerleşkesindeki bir otele akşam saatlerinde gelen Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat, görüşmelerin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Yattara ile aralarında hiçbir pürüzün bulunmadığını belirtti. Kamat, Bize uzun süre Bursasporda oynamak istediğini söyledi. Fedakarlık yaparak anlaşma sağladık. Ocak ayına kadar yabancı statüsünde, ondan sonra da Türk statüsünde oynayacak. Kendisine teşekkür ediyorum. Başarılı olacağına inanıyorum dedi.
     Gineli oyuncu ise Türkiyede futbol oynamak istediğini aktararak, Bursaspor, güçlü bir kulüp. Zaten Türkiyede futbol hayatımı sürdürmek istiyordum. Benim için en uygun kulüp Bursaspor. Elimden gelen gayreti göstererek, başarılı olacağım diye konuştu.
     Yattara ve yöneticiler daha sonra Özlüce Tesislerine hareket etti. Yattara, sağlık kontrolünden sonra çalışmalara başlayacak.
    
     Muhabir: Doğukan Altınay-Ömer Ercan / Halil İbrahim Başer / Musa Samur
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Yattara Bursasporda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER