YAÜ arazisine balçık boşaltılması

YAÜ arazisine balçık boşaltılması -Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Özsümer: -Bu balçığı başka bir bölgeye taşıyacağız


YALOVA (A.A) - Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özsümer, Safran Deresinden çıkarılan balçığın, Yalova Üniversitesi (YAÜ) Rektörlük binasının bulunduğu eski arboretum alanına boşaltılmasıyla ilgili olarak, Bu balçığı başka bir bölgeye taşıyacağız dedi.
     Özsümer, YAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Hayri Erenin, balçığın zehirli olduğu ve şehre uzak bir yere götürülmesi gerektiği yönündeki açıklamasını hatırlatan gazetecilere, bu konuda açıklama yapan kişinin sonuçta bir bilim adamı olduğunu, sözlerinde doğruluk payı olabileceğini söyledi.
     Balçığın geçici bir süre için bu alana bırakıldığını vurgulayan Özsümer, şöyle konuştu:
     Biz o balçığın geçici olarak, 1-2 hafta orada duracağını belirtmiştik. Dere ıslah çalışmamız daha yeni sona erdi. Onu daha uzak bir yere taşımak yaş olduğu için zordu. Akarak gidiyordu. Malzeme oraya nakledilirken bile yollara zarar verdi. Biz bunu daha önce de ifade etmiştik. Bu balçığı başka bir bölgeye taşıyacağız. Hocamızın içi rahat olsun. Keşke bizi arasalardı, aynı şeyi söylerdik onlara. Gazeteye bir açıklama yapmasına da gerek yoktu. Yalovada bir adet var, anlamış değilim. Gazeteler üzerinden irtibat kuruluyor.
    
     Muhabir: Erhan Erdoğan
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber YAÜ arazisine balçık boşaltılması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER